Over JERB.

Waarom zou je moeten kiezen voor JERB?

OVER JERB PAGINA
OVER JERB PAGINA
OVER JERB PAGINA
OVER JERB PAGINA

Jerry de Brabander

“Ondernemers en bedrijven helpen. Daar krijg ik energie van.”

Aangenaam! Mijn naam is Jerry, 28 jaar oud en woon in het dorpje Maasland. In de zomer van 2016 afgestudeerd aan de Hoge School Rotterdam en al een aantal jaar ondernemer in een aantal online platforms.

OVER JERB PAGINA

Waarom JERB?

Je laat een professionele website maken. En wat nu? Hoe kom ik aan bezoekers of simpelweg klanten? Bij JERB is het niet alleen de hand schudden, website maken en klaar. Ik adviseer en help je met alle online mogelijkheden om te groeien. 

Professionele websites

Ontwikkelen van websites & webshops die aanspreken tegen een betaalbare prijs.

Social Media

Al jarenlang actief met adverteren op Facebook & Instagram. Wij voeren de beste campagnes op tegen de laagste investering.

Huisstijl & Logo

Wij werken samen met de beste bureau’s om de mooiste websites af te leveren.

Vindbaarheid in Google

Ook beter gevonden worden in Google? Zichtbaar zijn in Google is tegenwoordig een must om relevante bezoekers binnen te halen en zo meer omzet te genereren.

01

Hoe te werk?

Elke website begint met een aantal vragen en een lekkere bak koffie. Wanneer? 

02

Systeem

De websites van JERB worden gebouwd in WordPress. Een content management systeem (CMS). WordPress is het populairste CMS systeem ter wereld. Een voordeel is dat website beheerders zonder enige kennis zelf teksten en afbeeldingen kunnen aanpassen. 

03

Samenwerken

Toffe ideeën of iets anders? Graag! Door middel van samen te werken kom je verder.

04

Onderhoud

Niemand wilt dat zijn website niet meer (goed) werkt. In alle pakketten van JERB zit onderhoudscontract inbegrepen. Wij zorgen er dan voor dat je website up to date blijft, dat je website wordt beveiligd en dat er back-ups worden gemaakt.

Kan jouw website wel
een opfrisbeurt gebruiken?